GR Αρχική Εταιρεία

Ποιοί Είμαστε

Με έδρα την Ελλάδα, η Carel είναι μία Διεθνής Εταιρεία παροχής υπηρεσιών Μεταφορών και Logistics. Ιδρύθηκε στον Πειραιά το 1976 και παραμένει μία οικογενειακή επιχείρηση με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων καθώς και πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει μια πλειάδα από τις πιο γνωστές βιομηχανίες στον κόσμο.

Αφοσιωμένοι στον στόχο της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών για τον εξορθολογισμό και βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας των πελατών μας, με ένα υγιές οικονομικό υπόβαθρο και ισχυρή φήμη, στην Carel σήμερα σχεδιάζουμε με προσοχή τα επόμενα βήματα μας με σκοπό την διεύρυνση της Διεθνούς μας παρουσίας με στόχο η Carel να καταστεί μία Πανευρωπαϊκή Εταιρεία παροχής ποιοτικών υπηρεσιών Μεταφορών και Logistics.

Σήμερα παρέχουμε τις υπηρεσίες μας μέσα από 8 εγκαταστάσεις σε Ελλάδα, Ισπανία και Ην. Βασίλειο, ενώ με ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών, προσεκτικά επιλεγμένων βάσει δυνατοτήτων και ισχυρής τοπικής παρουσίας, διατηρούμε τον απόλυτο έλεγχο και το ποιοτικό επίπεδο των εργασιών που αναλαμβάνουμε.